O compozitie inovatoare

Capsulele Cabbage Forte® concentreaza 3 extracte recunoscute pentru puterea de ardere a grasimilor: varza alba, varza verde si varza rosie.

Virtutile terapeutice ale verzei sunt cunoscute inca din antichitate, ea fiind considerata un adevarat panaceu.

Calitatile sale sunt de necontestat, astfel ca varza poate fi folosita cu succes in prevenirea si tratarea unui numar extrem de mare de boli, fiind o adevarata farmacie naturala.

Toate cele 3 varietati de varza sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre.

Vitamine:
– vitamina C (de 9 ori mai multa decat in portocale), care creste imunitatea si previne imbatranirea prematura
– provitamina A (caroten)
– vitamina E (cel mai inalt continut dintre legume)
– complexul de vitamine B (anticancerigene)
– vitamina K

Minerale: calciu, magneziu, fier, iod, cupru, mangan, sulf. 


Fibre: sunt capabile sa stimuleze intestinul si sa previna constipatia, ajuta digestia si coboara nivelul colesterolului, reducand riscul de boli cardiovasculare si de cancer.

Varza alba:  Favorizeaza eliminarea celulitei si disparitia aspectului de coaja de portocala al pielii, reactivand circulatia sangvina. Accelereaza metabolismul glucidelor (arderea zaharurilor), are actiune diuretica, ducand la resorbtia edemelor, restabileste flora intestinala si asigura eliberarea toxinelor din organism.

De asemenea, are actiune anticancerigena, diminuind tumorile, are proprietati dezinfectante, cicatrizante si antihemoragice, contribuind la cresterea numarului de hematii. Varza alba are efect benefic asupra gastritelor hiperacide si ulcerului gastric.

Varza rosie: este varietatea de varza cea mai bogata in vitamina C si antixodanti, ceea ce se reflecta in accelerarea proceselor metabolice si implicit in intensificarea arderilor.

Fitonutrientii din varza rosie actioneaza la nivel ridicat, trimitand semnale genelor sa creasca productia enzimelor implicate in detoxifiere – actiune prin care organismul elimina substantele reziduale si grasimea depusa.

Varza rosie, este un dezinfectant al tractului digestiv, stimulent al digestiei si are actiune antiparazitara.

Pigmentul sau natural actioneaza nu doar ca antioxidant puternic, dar are si efecte antiinflamatoare, care protejeaza de bolile cardiovasculare si ajuta la scaderea nivelului zaharului in sange.

Dezarmand radicalii liberi, inainte sa afecteze ADN-ul, varza rosie prelungeste tineretea, combate imbatranirea prematura si protejeaza impotriva bolii Alzheimer, prin prevenirea si combaterea degenerarii celulelor din sistemul nervos central.

Varza verde: lupta eficient impotriva kilogramelor in plus si contine un principiu activ hipogliceminat, cu important rol in scaderea indicelui glicemic. Are un efect extraordinar asupra pancreasului, imbunatateste secretia de insulina, ocupand un loc insemnat in vindecarea diabetului.

De asemenea, varza verde este recomandata femeilor insarcinate, datorita continutul de acid folic si are efecte benefice in tratarea unor boli precum guta, colita sau gastrita. 
supa de varza pentru slabit


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.