Paris: "Acum sunt recunoscatoare pentru tot"

Paris Hilton a declarat, in cadrul unui interviu acordat din inchisoare, ca aceasta experienta a schimbat-o mult si ca acum apreciaza lucrurile care i-au fost acordate si ca planuieste sa isi foloseasca faima pentru a face doar “lucruri bune”, informeaza people.com.

“Sunt mult mai recunoscatoare”, a declarat Hilton intr-un interviu acordat prin telefon publicatiei E!Online.

“Am realizat ca media m-a folosit doar pentru a se amuza pe seama mea. Sincera sa fiu m-am cam saturat de aceasta situatie si vreau ca de acum inainte sa-mi folosesc celebritatea doar pentru a realiza lucruri bune”, a mai adaugat Hilton, care urmeaza a fi eliberata saptamana viitoare.

In ceea ce priveste perioada petrecuta in inchisoare, Paris a spus ca i-a fost foarte greu sa stea departe de familia ei. “Ne despartea un perete de sticla si as fi vrut sa-l imbratisez pe tata, insa nu m-au lasat pentru ca asa sunt regulule. Nu sunt o criminala, nu reprezint un pericol, insa regulile de aici ma fac sa ma simt asa.

Este foarte greu, insa incerc sa-mi pastrez taria in fiecare zi.”

Hilton a a incheiat prin a spune: “Abia astept sa imi vad familia, sa mananc ceva bun si sa dorm in patul meu.“

HotNews.ro, S.B., 22 iun 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.