Rapidul da lovitura pe piata transferurilor

Cand credeai ca sunt jos si nu se mai pot ridica, rapidistii au dat prima lovitura pe piata transferurilor din Romania. George Copos a scos, atentie(!), 2 milioane de euro pentru jucatorii de la FC National Ryan Griffiths si Cristian Sapunaru.

Depasind cu 500.000 de euro oferta Stelei pentru aceiasi doi jucatori, Rapidul si-a asigurat serviciile “bancarilor” pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Dupa ce, cu nu foarte mult timp in urma, Constantin Iacov acuza Rapidul de tentativa de “blat” in finala Cupei Romaniei, el a inchis repede ochii cand a venit vorba de bani. Mai mult, entuziasmul l-a facut sa declare ca visteria clubului din Parcul cu Platani va fi completata cu suma de 3 milioane de euro, in schimbul celor doi. Ceea ce nu stie domnul Iacov este ca oamenii care se pricep la fotbal isi dau seama ca George Copos nu ar da o asemenea suma pe doi jucatori din campionatul intern in vecii vecilor.

Daca Ryan Griffith a declarat, in urma cu cateva zile, ca nu va pleca de la National daca il va avea in continuare antrenor pe Bergodi, visul sau s-ar putea realiza. Dupa ultimele informatii, Rapidul a pornit deja in cautare de antrenori, doi aflandu-se mai presus de restul: Nelutu Sabau si Cristiano Bergodi. Nici unul nu a confirmat interesul lui Copos, insa este foarte probabil ca numele unuia dintre cei doi sa apara in organigrama din Giulesti in cateva zile.

In ceea ce-l priveste pe Sapunaru, acesta s-a declarat incantat de mutarea in Giulesti, mai ales ca: “de mic am fost rapidist, dar nu am tinut cont de preferinte cand am jucat impotriva lor. Acum pot sa-mi arat tricourile si fularele”. Nu a tinut cont pana in acest campionat, cand a jucat ca un mielusel in Giulesti, in timp ce in Cotroceni, ardea cu pofta cativa pumni si coate jucatorilor Stelei.

In fine, cei doi jucatori vor semna, cel mai probabil astazi, contractele cu Rapid. Perioada pentru care vor ramane in Giulesti va fi anuntata tot astazi. Fara o crestere substantiala de salariu – pentru ca este greu de crezut ca George Copos isi va schimba naravul atat de usor – cei doi vor apara culorile “alb-visinii” incepand chiar de maine dimineata. Singura incertitudine ramane: sub comanda cui?

Sursa: Softpedia


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.