Rednic vrea puncte cu Poli, nu spectacol

Mircea Rednic a sustinut vineri o conferinta de presa si a declarat ca pentru Dinamo mai importante sunt puncte, spectacolul fiind pe locul doi.

In legatura cu meciul sustinut duminica in compania formatiei Politehnica Timisoara, in cadrul etapei a IV-a a campionatului national de fotbal, (ora 20,30 – TVR1), Rednic a spus ca este o partida importanta si grea prin prisma rezultatelor obtinute pana acum de timisoreni – doua egaluri cu Steaua si Rapid, echipe candidate la titlu, si o victorie in deplasare cu FC Arges.

Dupa trei victorii in campionat, Rednic vrea sa continue in acest ritm declarand ca urmareste un nou succes.

Tehnicianul dinamovist a mentionat ca nu stie cu ce linie de atac va incepe. Ganea isi doreste mult sa joace, iar Rednic apreciaza daruirea lui la fiecare meci si antrenament, un exemplu bun pentru celilalti dinamovisti.

Mircea Rednic a mai declarat ca nu mai doreste fotbalisti in lotul dinamovist, toate posturile fiind acum acoperite.

“Sper sa nu apara o infrangere” a mai spus Rednic, care a mentionat ca la Dinamo nu exista antrenori relaxati.

In afara de partida de duminica din Liga I, Rednic se mai gandeste si la meciul de joi cu formatia israeliana Beitar Ierusalim, la Sofia, din turul II preliminar al Cupei UEFA.

In privinta problemelor de lot, Rednic a amintit accidentarea grava a lui Sreten Stanic, el urmand sa fie operat in Belgia, iar reintoarcerea pe gazon fiind programata pentru lunile februarie sau martie, anul viitor. Dan Codreanu va incepe antrenamentele saptamana viitoare dupa operatia de menisc.

Rednic a mai anuntat ca Mihai Pascovici si Adrian Cristea sunt refacuti si incep antrenamentele, ei urmand sa faca parte din lotul echipei inca de duminica.

Galeria timisoreana va fi alcatuita din 700 de persoane.

Onlinesport.ro, 19 aug 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.