Stelian Tanase isi face bagajele de la Realitatea TV

“Astept sa se intoarca Dinescu. nu pot lua o decizie finala fara el”, spune realizatorul

Stelian Tanase ar putea parasi Realitatea TV, deoarece conducerea postului vrea sa pastreze in noua grila doar talk-show-ul de miercuri al realizatorului, in timp ce acesta are un contract, pana pe 31 decembrie 2006, pentru trei editii saptamanal.

Contactat de HotNews.ro, Tanase a relatat ca are, intr-adevar, un “diferend” cu conducerea postului, dar ca nu poate confirma plecarea: “E o situatie fluida, asa ca nu pot zice nici ca plec, nici ca nu plec. Acum e o situatie, dar diseara ea se poate schimba, deci nu va pot spune mai mult. Decizia imi apartine, dar am nevoie de un timp de gandire.”

Tanase a confirmat pentru HotNews.ro ca are un contract cu Realitatea TV, care expira pe 31 decembrie, iar contractul prevede realizarea unor talk-show-uri lunea, miercurea si vinerea: “La asta se refera diferendul, mi s-a redus numarul de editii saptamanale; cu alte cuvinte, contractul meu nu e respectat, asa ca eu pot sa ma intreb daca el mai exista.”

Realizatorul a mai spus ca se afla in tratative cu TVR: “Am negociat cu ei si negociez in continuare”. Pana la sfarsitul lui 2003, el a realizat la televiziunea publica “Masina de tocat”.

Blog.HotNews.ro mai preia informatii neoficiale referitoare la intentiile de plasare a lui Stelian Tanase la ora 23.00 in loc de 22.00, in grila de toamna a Realitatii TV.

Pe langa scaderile de rating determinate de modificarea de ora, aceste intentii creasera si o problema de brand, fiindca emisiunea lui Tanase de la Realitatea TV se numea “Zece fix”.

Realizatorul obtinea, in grila de primavara a Realitatii TV, ratinguri in jurul a 2 puncte, care il situau uneori in top 3-ul celor mai populare emisiuni Realitatea TV, alaturi de “100 %” si “Realitatea zilei”.

HotNews.ro, 03 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!