Telekom Romania anunta noile oferte comerciale pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Telekom Romania anunță noile oferte comerciale pentru modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Astfel, pentru varianta de 32 GB, fără abonament, prețul unui iPhone 7 începe de la 3.499 lei, respectiv 3.999 lei pentru iPhone 7 Plus.

În cazul ofertelor cu abonament, prețurile la abonamentul Complete XL (24,95 euro/lună) sunt de 2.399 lei pentru iPhone 7, capacitate 32 GB, și 2.999 lei pentru iPhone 7 Plus, 32 GB.

Abonamentul Complete XL include Minute și SMS-uri naționale nelimitate, 750 minute internaționale în zona 1 și zona 2, 4 GB trafic de date național la viteza 4G, anual 750 MB UE Roaming și 750 minute UE către UE.

Noile modele de smartphone dispun de cameră foto cu sisteme avansate, cea mai lungă durată de viață a bateriei pentru iPhone de până acum, rezistență la apă și la praf.

Clienții Telekom Romania vor putea achiziționa noile modele iPhone începând cu 23 septembrie direct din magazinele Telekom Romania, din toată țara. Telekom Romania este unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală a telecomunicațiilor.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor. Brandul Telekom este prezent pe piața românească din septembrie 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

telekom-phone1


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: