Tigari electronice pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Jocurile Olimpice 2012, un eveniment important pe care intreaga lume il asteapta cu nerabdare. De la acest eveniment important nu puteau sa lipseasca tigarile electronice, si nu doar cateva, ci 5 milioane, mai exact.

Cu totii asteptam cu nerabdare inceperea Jocurilor Olimpice 2012, ce au loc la Londra. Noi romanii suntem deja cunoscuti la Jocurile Olimpice unde am incercat intotdeauna sa ne prezentam cu ce avem mai bun. Intreaga lumea stie de performanta nemaiintalnita a Nadiei Comaneci si de cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, Ivan Patzaichin. Desigur ca pe langa ei mai sunt si multi altii.

Cu totii stim ca acest eveniment este foarte important tuturor iar de la un asemenea eveniment nu puteau lipsi tigarile electronice. Producatorul chinez KIMREE a fabricat special pentru Jocurile Olimpice de la Londra, 5 milioane de tigari electronice. Probabil ca va ganditi, „Cine sa consume atat de multe tigari electronice?” Ei bine, trebuie sa va spunem ca orice fumator poate sa incerce o tigara electronica. In mod cert ii va face numai bine.

Tigarile traditionale contin peste 4000 de substante chimice, care prin ardere elibereaza gudron, monoxid de carbon, cianuri si alte substante cancerigene. In fiecare tigara clasica substantele chimice ocupa 0,2%. Potrivit Directorului de vanzari al KIMREE, Andre, „Lotul de tigari electronice produs, ar putea scuti Londra de 400 de kg de fum daunator care reprezinta un pericol atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori.”

De asemenea, Andre a mai adaugat si ca, „Veniturile industriei tutunului s-au redus semnificativ de cand a aparut tigara electronica si in continuare, inevitabil, acest dispozitiv va deveni din ce in ce mai popular. Oferind oamenilor posibilitatea de a reduce efectele negative asupra sanatatii, tigara electronica devine un mijloc de a renunta treptat la fumat. Tigarile electronice sunt produse benefice, care se pot standardiza si limita insa, nu se pot interzice.”

Speram ca Jocurile Olimpice 2012 sa fie un prilej nu doar de apreciere si promovare a sportului, dar si de promovare a sanatatii!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.