Trafic.ro imbunatateste sistemul de analiza

Trafic.ro a implementat incepand de astazi o noua tehnologie de monitorizare, analiza si prezentare a informatiilor despre audienta si activitatea site-ului dumneavoastra si a intregii industrii internet, pentru a se alinia la cresterea activitatii romanilor pe internet si pentru a ridica standardele pe care le-a impus in 6 ani de activitate.

Precizie maxima

Prin acest nou sistem, atat statisticile site-ului sau site-urilor dvs, cat si statisticile celorlalte site-uri monitorizate din Romania, vor fi calculate mult mai rapid si cu precizie maxima. Nu vor mai exista scapari ale sistemului, cauzate de incarcarea greoaie a codului Trafic.ro. Specialistii nostri au imbunatatit radical procedura de livrare a codului Trafic.ro si au eliminat complet aceasta problema. Codul se va incarca instantaneu si va inregistra vizitele si afisarile pe site-ul dumneavoastra cu precizie maxima.

Rapiditate

Pe langa faptul ca incarcarea, procesarea si afisarea informatiilor de audienta si de activitate ale site-ului dvs si ale intregii industrii vor fi acum mult mai rapide, informatiile detaliate despre site-uri vor fi actualizate la un interval de doar 10 minute, fata de vechiul interval de o ora. Astfel, veti avea toate informatiile despre site-ul dvs mult mai rapid la indemana, si veti putea lua decizii mult mai repede.

Siguranta datelor

De asemenea, Trafic.ro va fi din acest moment un serviciu cu redundanta totala, adica va functiona fara nici o problema, va putea fi accesat si va inregistra fidel toate datele de audienta si activitate chiar si in cazul in care una sau mai multe componente ale sistemului cedeaza.

Functii noi

Noul sistem de monitorizare Trafic.ro a introdus trei functii noi, menite sa va ofere acces rapid la informatii importante: raportul afisari pe vizitator unic, ziua cu un numar record de vizitatori si numarul acestora, precum si cel mai bun referrer web in ultimele 7 zile. Acestea vor inlocui facilitati mai putin folosite, precum “Numarul de vizitatori astazi” (care crea confuzii fata de “Numarul de vizitatori in ultimele 24 de ore”, cifra care va fi oferita in continuare), “Ultimul vizitator”, “Ultima afisare”, si “Ultimii 20 de vizitatori”) Veti beneficia in continuare de “Ultimele 20 de afisari”, si veti putea urmari, in schimb, toate statisticile avansate la interval de 10 minute.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.