Tratament Picioare Transpirate – Remedii Naturiste pentru Picioare Transpirate

Tinctura pentru picioare transpirate: Coada-calului bogata in acid
silicic este eficace in ingrijirea picioarelor transpirate. Aveti nevoie de: 100 g coada-calului si 100 ml alcool de 90%. Se lasa plante 3 saptamani la macerat in alcool, apoi lichidul se strecoara si se toarna intr-o sticla. Se frictioneaza zilnic, inainte de a pune ciorapii, talpile si degetele picioarelor cu aceasta tinctura.

Sare pentru baia de picioare. O baie de picioare preparata cu aceasta sare stimuleaza circulatia sangvina si are in plus efecte antispastice si dezifectante. Aveti nevoie de: 1 lingurita ulei de salvie, 1 lingurita ulei de rozmarin, 20 ml alcool de 70% si 1/2 kg sare marina. Se dizolva cele doua uleiuri in alcool, se adauga sarea si se amesteca totul foarte bine. Se pastreaza intr-un vas cu capac. Se dizolva 2 linguri de sare in 2-3 l apa si se face o baie de picioare de 10 minute.

Pentru picioarele transpirate. Daca va pudrati picioarele cu aceasta pudra bine mirositoare bazata pe substante naturale
, veti limita transpiratia in mod substantial. Pudra este de mare folos mai ales vara. Toate ingredientele se gasesc la farmacie. Aveti nevoie de: 40 g alumina (bolus alba), 50 g pulbere de frunze de cimbru, 20 g pulbere de radacina de violete si 15 g pulbere de coaja de stejar. Se amesteca bine cele 4 tipuri de pulbere si se pastreaza intr-un borcan cu capac. Inainte de a va pune ciorapii, iar in cazul transpiratiilor abundente si inainte de culcare, se pudreaza bine picioarele.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.