Unde este cea mai ieftină benzină din București

socar_63075400Azerii de la SOCAR au deschis vineri, 14 februarie, prima benzinărie din Bucureşti amplasată pe Şoseaua de Centură. Potrivit preţurilor afişate la intrarea în benzinărie, un litru de motorină euro 5 costa 5,89 lei iar unul de benzină premium fără plumb 95 costa 5,69 lei.

Potrivit ultimei centralizări realizate de zf.ro, cel mai ieftin litru de benzină din Bucureşti putea fi cumpărat de la staţia Petrom situată pe strada Toporaşi, nr. 1B din sectorul 5. Astfel, pe strada care leagă Prelungirea Ferentari de Şoseaua Giurgiului, un litru de benzină costa azi 5,82 de lei, în timp ce unul de motorină putea fi cumpărat cu 6,020 lei.

“Benzina este achiziţionată local, în timp ce motorina este importată”, a spus Hamza Karimov, directorul general al SOCAR România.

Reprezentanţii SOCAR au mai spus că vor mai deschide anul acesta încă o benzinărie în Bucureşti, într-o locaţie centrală. Terenul pentru această nouă unitate a fost deja cumpărat.

“Analizăm orice oportunitate din domeniul energetic din România. Anul acesta vrem să deschidem 9-10 benzinării. Ne uităm şi la achiziţii, dar vom face şi investiţii de la zero. Depinde de oportunităţi”, a mai spus Karimov.

Investiţia în prima unitate din Bucureşti a avut o valoare de un milion de euro. SOCAR are în acest moment 25 de benzinării în România.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.