Ungureanu, inlocuit de Nadia Comaneci

Aflati in cautare de solutii salvatoare pentru alegerile din noiembrie, partidele apeleaza la artificii electorale. Liberalii trateaza cu Nadia Comaneci pentru plasarea acesteia pe primul loc al listelor de candidati, iar social-democratii se gandesc sa imprumute un lider socialist de la PES.

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai ne-a confirmat ieri discutiile dintre fosta campioana olimpica si premierul Tariceanu, spunand ca “este posibil” ca aceasta sa reprezinte partidul la alegerile din noiembrie.

Fostul ministru Mihai Razvan Ungureanu, anuntat cu tam-tam a fi cap de lista pentru liberali, s-a retras de pe listele PNL inca de acum trei saptamani, liderii partidului sustinand ca acesta s-ar putea transfera la PLD.

Nadia Comaneci a fost curtata intens si de presedintele PC, Dan Voiculescu, tot pentru candidatura la europarlamentare.

Potrivit unor surse din conducerea conservatorilor, Nadia Comaneci acceptase in urma cu doua luni sa candideze pe locul I pe listele partidului lui Voiculescu, dar ulterior s-a razgandit, probabil dupa ce a vazut ca sondajele de opinie nu i-au acordat nici o sansa de victorie, estimarile sociologilor fiind extrem de pesimiste in legatura cu sansele conservatorilor de a trece pragul electoral de

5%. Insa, surse apropiate Nadiei Comaneci sustineau ieri ca aceasta nu este hotarata inca sa candideze, existand si varianta ca ea sa obtina un post in Cabinetul Tariceanu, pe un domeniu legat de sport. Chiar ieri, Nadia Comaneci a anuntat ca, in perioada urmatoare, ar putea petrece mai mult timp in Romania, in principal din cauza lucrarilor care au loc la locuinta sa din zona Cotroceni.

“Voi incerca sa fiu prezenta mai mult timp in tara, in perioada urmatoare, pentru ca noi lucram deocamdata la locuinta mea din zona Cotroceni, care este inca nefinisata.

Sper ca pana la sfarsitul anului va fi gata. Acest lucru imi va permite sa petrec mai mult timp aici si sa il aduc si pe cel mic (n.r.- fiul ei, Paul Dylan)”, a precizat multipla campioana olimpica, mondiala si europeana, la lansarea unei bauturi energizante.

Romania Libera, Adriana Dutulescu, 24 aug 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.