Whitney va lansa un nou album

Dupa ce a intentat procedura de divort sotului ei, Bobby Brown, superstarul Whitney Houston a hotarat sa se concentreaza asupra carierei sale si sa realizeze un nou album.

Cantareata, care a anuntat saptamana trecuta planurile de divort, va realiza primul sau album din ultimii patru ani in luna ianuarie.

Pentru noul sau disc Whitney a angajat renumitul producator Clive Davis. Potrivit itv.com, Davis a declarat: “Momentan trecem in revista materialul. Este prea devreme sa spunem cand va interpreta Whitney, dar sper ca totul va decurge repede. Este foarte entuziasmata.

Dorim sa facem impreuna un album foarte bun.” Davis doreste ca Whitney sa fie considerata una din cele mai mari talente ale lumii.

Producatorul a adaugat: “Dupa parerea mea cele mai bune cantarete din lume sunt Aretha (Franklin) si Whitney. Asta nu inseamna ca Mariah (Carey) nu se ridica la inaltime. Mariah este este prietena mea, dar cred ca si Mariah crede ca cele doua sunt cele mai bune.”

HotNews.ro, S.B., 21 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.