Ce salarii au angajaţii Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România

Salariul net al şefilor de tură care lucrează magazinele de proximitate Shop&Go, parte a Mega Image – cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, este de 1.100 de lei pe lună.

La salariu se adaugă un comision din vânzările magazinelor care poate ajunge până la 300 de lei. Practic, cu cât vânzările magazinelor sunt mai mari, cu atât câştigurile angajaţilor cresc.

Persoanele care ocupă posturile de şef de tură în cadrul Mega Image Shop&Go nu primesc bonuri de masă, dar obţin din partea angajatorilor prime de Crăciun şi de Paşte, atât în bani, cât şi în produse. Primele variază în funcţie de vechimea angajaţilor între 100 şi 300 de lei.

Un lucrător comercial care munceşte într-unul dintre cele peste 140 de supermarketuri deschise de Mega Image obţine un salariu net lunar de 900 de lei.

El primeşte şi bonuri de masă de circa 200 de lei, pe care nu le poate folosi doar dacă vrea să cumpere din supermarketurile companiei.

Reţeaua Mega Image, parte a Delhaize Group, cuprinde 234 de magazine aflate în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Târgovişte. Dintre acestea, 143 sunt supermerketuri Mega Image şi 91 sunt magazine de proximitate Shop&Go.

Anul trecut, retailerul belgian avea 5.693 de angajaţi în România şi înregistra o cifră de afaceri netă de 1,75 miliarde de lei în România şi un profit net de 46,72 milioane de lei, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: