Tun de 4 milioane de dolari dat de Gigi Becali: „A venit un evreu și a cumpărat 10 case!”

Gigi Becali este tare de mândru de faptul că fetele lui fac afaceri excelente și a dat exemplul unui tun de nu mai puțin de patru milioane de euro.

Finanțatorul liderului din Superliga a dezvăluit că un evreu a pus mâna pe nu mai puțin de „10 case”.

Patronul celor de la FCSB și-a sfătuit ginerele, dar și fata, Teodora, să vândă sub prețul pieței, pentru a vinde cât mai bine.

„Îl întreb pe ginerele meu câte apartamente a vândut. «Păi, mă, tată, am avut 7 vizionări și am vândut 4». O întreb pe fată, «Băi, tată, uite mâine mă duc să vând două». Sunt cele mai scumpe. Bine, la ăștia ai mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața. Dacă e 1.450 de euro metru pătrat, utilul, vinde cu 1.350». 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi.

Tată, noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă‘.

Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». Cum a cumpărat?. A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel. E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Teodora a studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: