Hotelurile si turismul reprezinta doar 0,19% din bursa de la Bucuresti, iar cotatiile sunt sub jumatate fata de activele detinute

Cele patru companii care activează în sectorul hotelier şi al alimentaţiei publice reprezintă 0,19% din ponderea capitalizării bursiere a pieţei de capital de la Bucureşti.

Capitalizarea bursieră a celor patru societăţi este de 230 milioane lei. Valoarea indicatorului P/BV (price-to-book value) al întregului sector, repre­zentat de raportul dintre capitalizarea bursieră şi capita­lu­rile proprii, este de 0,42, ceea ce înseamnă că va­loarea capitalurilor proprii ale sectorului este de 547 milioane lei, de 2,3 ori mai mult decât valoare de piaţă a companiilor.

De asemenea, valoarea indicatorul PER (Price-Earnings-Ratio), care măsoară profitabilitatea secto­rului, este de 16,41, iar valoarea medie a dividendului întregului sector este de 2,94%.

4-capitalizare


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: