Magazinul Cocor, afaceri de 12 milioane de lei cu un profit de 2,1 milioane lei în 2016. Datoriile celebrului complex din centrul Capitalei sunt de 53 milioane lei

Magazinul Cocor (simbol bursier COCR) din centrul Capitalei şi-a dublat profitul net anul trecut, ajungând la 2,1 milioane de lei, în vreme ce afacerile s-au stabilizat la circa 12 milioane de lei, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Bursei de la Bucureşti. Compania a avut datorii totale de 53,5 milioane de lei, uşor mai mici decât în anul anterior

Cocor este unul dintre magazinele reprezentative pentru Bucureşti, care a încercat în ultimii ani să găsească un nou concept. Înainte de a intra în renovare în 2009, Cocor era o “maşină de făcut bani”, iar proprietarii au vrut să-l repoziţioneze ca magazin de lux. Încercarea nu a reuşit însă, deoarece aceştia nu au găsit chiriaşi de profil. În plus, în ultima vreme, mai mulţi chiriaşi au plecat de la parterul magazinului.

Acţionarii Cocor Bucureşti au decis să apeleze la o companie specializată în consultanţă şi intermediere imobiliară pentru a închiria spaţiile libere şi convertirea spaţiilor de pe etajele trei şi patru în spaţii care să servească expunerii de către societăţi de vânzări online, precum şi pentru prestatori de servicii cu activităţi complementare Complexului Comercial Cocor, extinderea zonei de evenimente pentru copii şi crearea unei zone pentru servicii spa pe etajul 5.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: