TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în valoare de 1.4 milioane dolari, destinată dezvoltării propriului lor token utilitar, TOKERO LevelUP Token. Această rundă de finanțare a fost finalizată în doar două luni de la lansarea oficială a tokenului.

Puteti deschide un cont pe TOKERO aici https://cutt.ly/tokero

Prețul unui token $TOKERO LevelUP a fost stabilit la 0.02 USDT/token, iar compania a atins ținta de finanțare fără dificultăți. În cadrul acestei runde de finanțare privată, pachetele de tokenuri au fost disponibile pentru achiziționare începând de la 1.000 de dolari și ajungând până la 250.000 de dolari, permitând astfel participarea unei game variate de investitori, de la cei individuali la instituții financiare.

“Încă de la începuturile noastre din 2018 am fost foarte aproape de comunitate și de aceea am dorit să democratizăm etapa de Private. Până acum, într-o astfel de etapă investesc de obicei investitori de tip Angel și fonduri de investiții (VC-uri) iar ticketul minim începe de la 50 sau 100 de mii de dolari în sus. Noi avem mare încredere în tracțiunea pe care o putem obține cu comunitatea proprie, vrem să le oferim oportunitatea de cel mai bun preț pentru că merită! Ulterior, așa cum se întâmplă și în zona tradițională de equity (acțiuni) se pot alătura și VC-urile.” a declarat Marius Morra, CEO și co-fondator TOKERO.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: