Apple a lansat iPhone SE. Vezi aici pret si caracteristici

În cadrul unui eveniment care a debutat cu un scurt discurs al lui Tim Cook pe tema criptării datelor și care a avut loc cu doar o zi înainte de prima înfățișare din procesul cu FBI, Apple a lansat mult anticipatul smartphone de 4 inch, iPhone SE.

Vezi oferta de pret si cumpara de aici!

O parte a caracteristicilor tehnice ale lui iPhone SE le sunt deja cunoscute pasionaților care au urmărit zvonurile ce au precedat lansarea oficială.

iPhone SE are 4 inch și vine să ocupe o nișă lăsată, deocamdată, liberă de producătorii de smartphone-uri cu Android care, în marea lor majoritate, se concentrează pe telefoane cu ecrane mari.

iPhone SE folosește designul modelului 5S și împrumută componente de la iPhone 6s. Printre acestea, chipsetul A9, același care motorizează iPhone 6s.

Noul model de iPhone dispune de o cameră foto de 12 MP, ce suportă Live Photos și filmează în format4K.

iPhone SE va fi disponibil începând cu 31 martie în țările din primul va, urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie disponibil în 110 țări, printre care și România.

iPhone SE de 16 Gb va costa 399 dolari, iar cea de 64 GB 499 dolari.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: