Black Friday începe pe 10 noiembrie la eMAG

eMAG dă startul reducerilor pe 10 noiembrie dimineața, ca de obicei, la o oră nespecificată. Vor fi reduceri la mii de produse, din toate domeniile, pe principiul “de toate pentru toți”.

Printre produsele care vor avea cel mai bun preț din an:

  1. Geacă de iarnă Geo Norway
  2. Mașină de spălat Samsung 7Kg
  3. iPhone 13 128GB
  4. Imprimantă HP 2030
  5. Scaun de birou Kring

Știți povestea, în unele cazuri nu va fi redus fix produsul pe care îl doriți voi, ci un produs din gama aia, fiți pregătiți să fiți flexibili cu alegerile.

Ca să meargă lucrurile bine și să prindeți reducerile:

  1. instalați aplicația eMAG, că știți că acolo a pornit prima oară în anii trecuți
  2. salvați cardul și adresa de livrare în cont, ca să nu pierdeți timpul cu introducerea lor fix atunci.
  3. activați GENIUS, pentru 100 lei pe an primiți mult mai mult înapoi
  4. adăugați produsele la favorite
  5. abonați-vă la newsletter

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: