Biletele la Rolling Stones, intre 87 de lei si 797 de lei

Organizatorii concertului Rolling Stones au facut publice vineri detaliile fabulosului show ce urmeaza sa aiba loc pe data de 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti. Astfel, cel mai ieftin bilet la concert porneste de la 87 de lei, cel mai scump fiind de aproape 800 de lei.

Scena pe care vor urca Mick Jagger&Co. este un monument al tehnicii, fiind necesare peste 300 de persoane care sa participe la montarea ei.

Bilete intre 87 si 797 RON

Tarifele biletelor de intrare la concertul ce va avea loc pe Lia Manoliu sunt extrem de variate, pornind de la 87 de lei pentru un loc pe gazon si mergand pana la 797 de lei in tribuna VIP. Preturile unui bilet pe gazon vor fi de 87 si 167 de lei, la peluza – 97 lei, un loc in tribune fiind de 137 de lei.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 23 martie exclusiv pentru membrii fan clubului Rolling Stones, urmand ca intre 28 martie si 1 aprilie acestea sa poata fi achizionate exclusiv de abonatii Vodafone, sponsorul concertului.

Ulterior datei de 1 aprilie, biletele vor fi scoase la vanzare, la liber, in librariile Diverta si on-line.

Doua vorbe despre scena

Scena pe care urmeaza sa concerteze Rolling Stones este absolut fabuloasa, avand caracteristici tehnice uimitoare. Scena are peste 60 de metri lungime deschidere, o adancime de 17 metri si o inaltime de 21 de metri – aproximativ cat un bloc de 5 etaje.

Scena are o greutate de 200 de tone, urmand a fi transportata cu aproape 70 de camioane si asamblata de un colectiv de 300 de oameni. Ajutati de trei macarale.

Un turneu record

Turneul “A Bigger Bang” a inceput in luna august 2005 si pana la sfarsitul acelui an a avut incasari record: peste 160 de milioane de dolari. In noiembrie 2006, “A Bigger Bang” a fost declarat turneul cu cele mai mari incasari din istorie – 437 de milioane de dolari.

In afara Romaniei, Rolling Stones urmeaza sa mai concerteze in Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Ucraina, Ungaria, Cehia, etc.

HotNews.ro, Cristian Covaci, 23 mar 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.