Catalogul eMAG de Black Friday 2023 – ofertele zilei

De Black Friday, eMAG, cel mai mare retailer online din România, a pregătit o serie de reduceri considerabile și anunță că 69% dintre produse vor avea cel mai bun preț din an. Cele mai bune oferte de Black Friday vor fi cuprinse în catalogul eMAG.

În fiecare an, cu câteva ore înainte de a da drumul reducerilor de Black Friday, eMAG publică un catalog în care sunt prezentate unele dintre produsele aflate la cel mai bun preț. Știrile ProTV va posta catalogul eMAG imediat ce acesta va fi disponibil.

Până să lanseze catalogul, eMAG a publicat pe pagina dedicată Black Friday, doar pentru persoanele înregistrate în cont, o mostră din ce va oferi în cursul zilei de vineri.

Magazine online recomanda de telefoane mobile:

  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
  • Cel.ro – magazin IT&C
  • Elefant.ro – tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
  • Evomag.ro – gamă completă de produse electronice
  • F64.ro – variata gamă de echipamente fotografice, aparate foto, camere video si accesorii
  • iHunt.ro – telefoane rezistente la apă, șocuri, praf
  • QuickMobile.ro – telefoane noi, în rate, fără dobandă, fară abonament, gadgeturi și accesorii de top
  • CitGrup.ro – produse IT și electrocasnice second-hand

Instalează aplicația eMAG, activează notificările și fii gata de cele mai tari oferte de Black Friday! 100 lei înapoi în vouchere eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful și livrare gratuită dacă-ți iei Genius. Salvează un card bancar în contul tău eMAG și plătești imediat de Black Friday! Ai bifat easybox-ul preferat! Treci la următorul pas! Cele mai tari oferte de Black Friday vor ajunge în inbox-ul tău! Fii cu ochii pe e-mail. De Black Friday, ești în avantaj! Comanzi rapid produsele din Favorite și câștigi secunde importante. Activează autentificarea multi-factor ca să-ți protejezi informațiile din contul de client.

Ce produse vei găsi la reducere în catalog eMag de Black Friday 2023:


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: