David Beckham va câştiga 115.200 de euro pe zi

Se jură că nu pleacă în America pentru bani, dar cifrele contractului său sunt ameţitoare. Starul englez, David Beckham va câştiga în cinci ani la Los Angeles Galaxy cât nu adună alţii într-o viaţă. Beckham se va trezi în fiecare dimineaţă ştiind că în ziua pe care o va începe, va câştiga…115.200 de euro.

Pe unde joacă, starul englez David Beckham transformă totul în bani. Din vară, Beckham se va muta la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy şi va avea un salariu colosal. Pentru fiecare oră petrecută pe pământ american, Beckham va fi răsplătit cu 4800 de euro.

După 24 de ore, soţii Beckham vor pune capul pe pernă, ştiind că ziua ce tocmai s-a încheiat le-a îngroşat conturile cu 115.200 de euro.

Fiecare săptămână în Los Angeles va fi de vis pentru David Beckham: după şapte zile lucrătoare, calculele spun că starul englez va stârni invidia printre starurile de la Hollywood: va primi puţin peste 800 de mii de euro. La sfârşit de lună, când va merge să-şi ridice salariul, Beckham va aduce acasă 3,2 milioane de euro.

Pentru că se află în ţara tuturor posibilităţilor, soţii Beckham vor încheia primul an în Statele Unite cu buzunarele mai mult decât pline: aproape 39 de milioane de euro.

Sursa: Realitatea TV


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.