Petshop, magazinul în care vei găsi totul pentru animalul tău de companie

O veste bună pentru proprietarii de animale! Începând de azi veți descoperi o gamă completă de mâncare și accesorii pentru animalele de companie în noul eMAG Petshop.

Ce am vrut a fost să creăm un magazin de unde să poți cumpăra rapid tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie. De acum, nu mai trebuie să bați 4 magazine în căutarea acvariului sau a lesei potrivite; cu câteva click-uri acestea sunt deja în drum spre tine.

Și în loc să îți cari singur pachetul de mâncare de 15 kilograme, din eMAG Petshop poți să îl cumperi la orice oră și curierul ți-l aduce la ușă, chiar și în aceeași zi.

Pe lângă cele mai căutate branduri de hrană pentru pisici, câini, păsări, pești, reptile sau animale mici, în noul eMAG Petshop sunt disponibile și o gamă largă de accesorii: de la odorizante și produse cosmetice la acvarii si mobilă pentru animale, până la jucării, zgărzi, îmbrăcăminte și medicamente de deparazitare.

Livrarea produselor se va încadra în standardele eMAG, comenzile din București plasate până în ora 15.00 având livrare în aceeași zi, în timp ce comenzile din țară sau cele plasate după ora 15.00 vor beneficia de livrare a doua zi. Ceea ce înseamnă că s-a terminat cu bătăile de cap atunci când se termină mâncarea cățelului..

Vă invităm să vizitați noua noastră secțiune și să ne spuneți ce ați mai vrea să mai vedeți aici. Între timp, așteptăm poveștile voastre despre cum v-a ușurat eMAG Petshop viața și a animăluțelor voastre.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: