Vica, amanta lui Victor Piturca, este insarcinata in patru luni

Una din cele mai savuroase povesti de dragoste care a rezistat de-a lungul anilor, in ciuda prejudecatilor, este cea dintre Vica – o balerina rusoaica – si selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca.

Casatorit si cu doi copii, fostul jucator de la Steaua este pe cale sa devina tata pentru a treia oara. Frumoasa dansatoare din spatiul ex-sovietic este gravida in luna a patra, surse din anturajul acesteia sustinand ca este copilul antrenorului.

Clasica deja in CV-ul fotbalistilor, slabiciunea pentru femeile frumoase l-a pricopsit pe Victor Piturca, antrenorul nationalei, cu o relatie extraconjugala ce dureaza de aproximativ sapte ani. Cea care a reusit sa-l imblanzeasca pe “Satana”, asa cum este poreclit selectionerul in lumea fotbalului, este Vica, o blonda in varsta de 30 de ani, care se pregateste sa aduca pe lume un baietel.

Apropiati de-ai rusoaicei afirma ca antrenorul nu a primit foarte incantat vestea, insa hotararea Vicai de a deveni mama a fost de nezdruncinat. Se pare ca Piturca a invocat argumentul varstei – are 50 de ani – precum si faptul ca mai are doi copii mari (un baiat si o fata). Pe de alta parte, fosta balerina nu a vrut sa rateze ocazia de a avea un copil.

Ea este atat de satisfacuta de ideea maternitatii incat poarta dialoguri imaginare cu fiul ei, alintandu-l “Grigore”. Ca toate viitoarele mame, si Vica merge regulat la ginecologul ei e la Spitalul Municipal, cunoscut in lumea showbiz-ului ca medicul rusoaicelor. De asemenea, blonda si-a rarit iesirile mondene, preferand sa stea mai mult pe acasa, unde isi invita prietenele sa-i tina companie.

Insa cand se decide sa iasa in oras, Vica se afiseaza la bratul unui tanar pe care-l foloseste drept acoperire de ochii lumii. Blonda s-a mutat de curand intr-un apartament din Baneasa, dupa ce ani de-a randul a locuit intr-o vila luxoasa din bd. 1 Mai.

Victor Piturca a profitat de prietenia pe care o avea cu Viorel Paunescu pentru a-i inlesni Vicai obtinerea unui spatiu in hotelul “Intercontinental” (proprietatea familiei Paunescu) in care aceasta si-a deschis ulterior un salon de infrumusetare. Desi amicitia celor doi parea indestructibila, ea s-a racit dupa ce Viorel Paunescu, i-a desfiintat rusoaicei coaforul, la sfarsitul anului trecut.
Integral in Averea

Averea, 21 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.