VIDEO iPhone 7 va fi lansat in Romania pe 23 septembrie

Noul iPhone 7 va ajunge în România pe 23 septembrie, iar prețul pleacă de la 649 de euro pentru cel mai ieftin model.

Apple a prezentat miercuri seara, în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco, iPhone 7. Deși România nu face parte din primul val de țări în care va fi lansat, noul smartphone Apple va ajunge cu doar o săptămână întârziere la utilizatorii români.

Oficial, iPhone 7 este lansat pe 16 septembrie în 30 de țări, acesta constituind primul val. Apoi, la doar o săptămână distanță, va ajunge și în țările care sunt pe plan secund pentru Apple, printre care și România.

VIDEO iPhone 7 va fi lansat în România pe 23 septembrie

Noul iPhone 7, în pofida faptului că executivii Apple au vorbit de un design nou, folosește exact același design ca modelele ultimilor doi ani. Noutatea, din acest punct de vedere, constă în disponibilitatea pe negru.

Apple a folosit chipul A10 Fusion care, pe lângă sporul de performanță de 30%, aduce și un consum mai mic de energie. Conform producătorului, noul model ar trebui să ofere aproximativ două ore în plus de autonomie.

iPhone 7 este rezistent la apă și praf, nu mai include ieșirea audio clasică de 3,5 mm, iar versiunea Plus dispune de două camere foto principale ce conlucrează pentru obținerea unor fotografii mai bune.

Butonul principal de pe iPhone 7 nu mai este, de fapt, un buton. Este un sistem cu funcții touch și feedback haptic ce permite folosirea sa într-un mod similar touchpad-urilor de pe laptopuri cu completarea că poate detecta nivele diferite de presiune și reacționa în concordanță.

Prețurile variază între 649 de euro, pentru cel mai ieftin model de iPhone 7, și 970 de euro, pentru cel mai scump model de iPhone 7 Plus.

VIDEO iPhone 7 va fi lansat în România pe 23 septembrie


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: