Cum se aleg numerele la Loto

524537e867e29Cum se aleg numerele norocoase ? Oare există un sistem care să-ţi ofere mai multe şanse? Realitatea este crudă – totul se bazează pe noroc.

Şi totuşi…

Deşi nu există o ştiinţă exactă care să te facă garantat câştigător la loterie, este adevărat că, observând extragerile şi făcând simulări cu numerele câştigătoare pe o perioadă de 6-12 luni, poţi ajunge la nişte concluzii interesante.

Spre exemplu, dacă ajungi să constaţi că anumite numere apar foarte rar sau că secvenţe succesive, gen 1-2-3-4-5-6 nu au apărut niciodată, poţi trage concluzia că şansele sunt foarte mici dacă joci asemenea variante. Cam pe asemenea presupuneri se bazează mai toate sistemele de joc propuse de diverşi autori.

Teoretic vorbind, extragerile loteristice sunt pur aleatoare (nu discut aici despre zvonurile privind posibilitatea controlului bilelor câştigătoare – cu care tind să fiu de acord). Statistic vorbind (strict matematic), combinaţia 1-2-3-4-5-6 are aceleaşi şanse să apară ca orice altă combinaţie. Faptul că această combinaţie nu a câştigat până acum demonstrează, de fapt, cât de întâmplătoare este apariţia unei combinaţii oarecari.

Cum se aleg numerele la loto ?

Ştiind că nu poţi juca numerele norocoase (pentru că nu poţi să le calculezi în vreun fel), poţi totuşi să le ghiceşti (măcar pe o parte dintre ele) observând numerele cu frecvenţă de apariţie ridicată. La polul opus, observând numerele care apar foarte rar (sau deloc), poţi să le eviţi în variantele pe care le joci sau din contra, să le foloseşti, pe baza ipotezei că vor apărea la un moment dat.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: