eMAG nu mai ține reducerile secret: Vezi reduceri de Black Friday dezvăluite azi

eMAG a dezvăluit o nouă listă cu produse la preț redus de Black Friday. Le-am adunat aici, ca să-ți fie mai ușor să le pui în coș. Și ar trebui să te îngrijești de cont, să fie pus la punct.

eMAG a dezvăluit câteva dintre produsele care vor intra la preț bun de Black Friday. Pe cele din catalog ți le-am arătat deja, din 13 noiembrie, acum sunt cele din 14 noiembrie. Vor mai fi câteva de-a lungul zilei.

Black Friday la eMAG: produsele care vor fi la mega reducere

Rowenta are în oferta eMAG de Black Friday un aspirator de 750 wați, de 1,5 litri și fără sac. Îl vei putea cumpăra cu 200 de lei.

O combină frigorifică Arctic e acum cu reducere de 39%. Astfel, e vorba de un model de 262 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 170,5 cm. Prețul de Black Friday va fi de 600 de lei.

Intră și un telefon Samsung cu reducere de 63%. E vorba de un Samsung Galaxy A10 cu 32 GB spațiu de stocare și un card microSD de 32 GB inclus. Prețul de Black Friday va fi de 200 lei.

Tot de la Samsung mai este un televizor de 108 cm, smart, cu rezoluție 4K și acces la o mulțime de aplicații. Reducerea este de 37%. Unde mai pui că va avea preț de 1.000 de lei.

Dintre laptopuri, eMAG va avea un preț bun la un HP. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și-o placă video dedicată. Prețul va fi de 2.000 de lei, cu reducere masivă vineri.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: