Lili Sandu, fotografiata fara sutien de paparazzi

In urma cu cateva zile, Lili Sandu a fost implicata intr-un nou scandal. Vedeta a fost fotografiata de paparazzi revistei „Spy“ in timp ce defila fara sutien prin fata ferestrei neacoperite. Fosta iubita a lui Bogdan Stelea vrea sa-i dea in judecata pe fotografi, pentru ca „mi-au violat intimitatea“, dupa cum ne-a marturisit. Avocatii sustin insa ca nu are nici o sansa de castig.

„Legea apara teoretic intimitatea, dar nu exista nici un text legal care sa defineasca spatiul intim si ca atare fie din bun-simt, fie prin interpretare logica sau juridica, spatiul intim trebuie sa-l faci sa fie intim.

Ca atare, chiar in propria casa, daca te plimbi in mod ostentativ dezgolit in fata unui geam a carui principala caracteristica este transparenta, inseamna nu numai ca nu te intereseaza apararea intimitatii, ci, mai mult, intentia este de a te expune in mod public“, ne-a declarat avocatul Dan Sova.

Un scandal zguduie lumea mondena. Dupa ce a pozat de nenumarate ori in ipostaze sexy, Lili Sandu este revoltata ca paparazzi au surprins-o zilele trecute, dezbracata, in propria locuinta. Mai exact, vedeta si prietena ei, Ileana Lazariuc, defilau la bustul gol prin fata ferestrelor neacoperite, momente incendiare ce nu au putut fi ratate de fotografi.

Lili Sandu cauta sa-si faca dreptate sau reclama, pe cale legala, actionand revista „Spy“ (cea care a publicat pozele), in judecata. Avocatii nu-i dau insa nici o sansa de castig.

De cand au devenit colege de apartament, Lili Sandu si Ileana Lazariuc sunt vazute tot mai des impreuna. Fie ca este vorba de vreun eveniment monden, o petrecere privata sau o simpla iesire in oras, cele doua femei se afiseaza doar „in cuplu“.

De plictiseala sau nu, intr-o seara, cele doua tinere s-au gandit sa faca parada modei prin casa, fara sutiene la purtator.

Doar ca Lili si Ileana au omis faptul ca apartamentul lor nu are draperii care sa le acopere goliciunea. Si ca atare, nu doar vecinii s-au putut bucura de nurii femeilor, plimbati in voie prin toata casa si mai ales in preajma ferestrelor acoperite de cateva haine asezate neglijent la uscat pe balcon, ci si paparazzi, care le vaneaza de ceva vreme.

Drept urmare, tot poporul a putut vedea ce ascund hainele puse intotdeauna bine (trebuie sa recunoastem!) pe Lili si pe Ileana.

Doar ca Lili s-a suparat foc pe fotografii care au indraznit sa-i violeze intimitatea si s-a hotarat sa-i dea in judecata. Ea s-a sfatuit cu avocatii, iar acum pregateste o plangere.
Integral in Gardianul

Gardianul, Izabela Ionita, 26 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.