Recomandam: Aparat de barbierit Philips HQ6900, 3 capete, gri/negru

Ieri pe la ora 18:00 am comandat de la eMAG.ro, un aparat de barbierit Philips si astazi pe la 11:00 l-am primit acasa prin Fan Curier.

Se pare ca face treaba buna, sunt multumit de el… mai ales ca aveam o barba, veche de o saptamana. Barbieritul cu acest aparat cel putin pentru mine este echivalentul unui barbierit clasic cu lama si spuma de barbierit sau gel si e efectul il sesizezi a doua zi dimineata. Cam asta ar fi echivalentul intre barbieritul clasic si prima utilizare a aparatului, in opinia mea!

Mereu am avut o problema cu reclamele pentru produse de barbierit clasice! Sa fim seriosi fiecare dintre noi stim ca o lama isi face treaba, adica taie… ati vazut voi vreo reclama cu vreun barbos care se barbiereste cu o anumita lama de barbierit, sau care foloseste un anumit gel de barbierit sau spuma.

Toti care joaca in reclame sunt barbieriti in prealabil!? De ce? Eu n-am vazut lama care sa nu-si faca treaba! Mai bine sau mai putin bine, dupa caz… Iar reclame la aparate de barbierit in Romania, eu unul nu prea am vazut deci n-am ce comenta. E un pic tabu, pentru romani un aparat de barbierit pe uscat.

Eu mi-am luat unul bun, cred, fiindca are 3 discuri care se pliaza dupa forma fetei, este rezistent la apa, are acumulator. Sincer n-am avut dupa ce sa ma orientez, fiindca apropiatii mei nu folosesc asa ceva… ba chiar cand au auzit ca am de gand sa-mi iau m-au rugat sa ii anunt si pe ei si sa le spun ce si cum.

Voi folositi un un aparat de barbierit de genul? Puteti sa-mi oferiti niste sfaturi, trickuri, ca de la profesionisti la incepator…


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!