RomTractari – Servicii complete oferite de o echipa de mecanici profesionisti

RomTractari reprezinta cea mai completa si complexa asociatie care deserveste atat Romania, cat si intreaga Uniune Europeana si care se remarca prin tactica, profesionalism si calitatea serviciilor sale. De la tractarea masinilor de sub o tona, pana la utilajele de constructii, autoutilitare si dube, noi suntem pregatiti pentru orice fel de interventie rapida, iar timpul propice este un factor care ne-a facut remarcati in industria auto. Echipa RomTractari este de peste un deceniu activa pe sosele din intreaga lume si a facut posibila aducerea zambetului pe buzele clientilor. Printre serviciile pe care RomTractari le indeplineste se numara si Tractari Bucuresti, Tractari A2, Transportul international al autovehiculului, la care detinem Licenta de Transport si Asigurare CMR, dar si repararea defectiunilor precum pana de motor, pana de roata si pana de baterie.

Cine nu asteapta cu nerabdare lunile de foc ale anului, in care ne grabim sa ajungem la mare si sa stam relaxati sub umbrelele de pai? Autostrada Soarelui este cel mai solicitat tronson pe perioada verii, iar acest lucru este evidentiat de numarul mare de soferi care ne cer ajutorul. De multe ori am vazut chiar noi in drumul spre Constanta, Dunare, Cernavoda, zeci de masini oprite pe banda de urgenta care aveau nevoie de ajutor. Cati dintre noi ne-am opri sa ii ajutam si cati dintre noi avem cunostiintele necesare unei reparatii riguroase? Noi va sugeram sa nu acceptati ajutorul oricui cand vine vorba de masina personala, intrucat puteti sa prezentati defectiuni mult mai mari si sa va supuna ulterior la mai multe costuri. Echipa RomTractari este gata sa intervina in orice situatie cu care va confruntati si sa va tracteze pana la locatia dorita sau sa va ajute sa reparati defectiunea vehiculului.

Stiati ca primul accident rutier s-a petrecut in anul 1891? Evident ca numarul accidentelor creste de la an la an, insa daca va aflati in aceasta situatie nu trebuie sa va panicati si sa alegeti prima firma care va este propusa, iar noi va propunem sa luati cateva aspecte in considerare in momentul in care aveti nevoie de ajutorul unor profesionisti.

In primul rand, urmariti cu atentie portofoliul lor. Atat clientii, cat si numarul lor, sunt doua aspecte foarte importante care caracterizeaza compania cu care doriti sa colaborati. Un numar mic al clientilor reprezinta in acelasi timp si o experienta mai putina in domeniu. Noi, RomTractari, ne mandrim cu un portofoliu foarte bogat prin care puteti observa cu usurinta colaborarile de ani de zile, dar si clientii care au fost multumiti de calitatea serviciilor noastre.

In al doilea rand, tarifele percepute sunt un aspect pe care toti il luam in considerare in momentul in care cautam o echipa profesionista care sa ne ajute in tractarea autovehiculului. Noi, RomTractari, am gandit temeinic tarifele accesibile pe care le cerem pentru fiecare serviciu in parte, pentru ca acestea sa reflecte intocmai profesionalismul echipei, echipamentele performante, dar si autospecialele cu care ne facem datoria. Transparenta este cuvantul cheie care ne defineste caci imediat cum ati apelat echipa din dispecerat, acestia va vor transmite costurile procedurii si dumneavoastra nu o sa aveti supriza neplacuta de a va afla in situatia in care mecanicii, dupa ce au realizat tractarea, va vor percepe sume suplimentare.

In al treilea rand, trebuie sa va asigurati ca asociatia care se ocupa cu tractarile auto se deplaseaza catre locatia dumneavoastra intr-un timp optim. RomTractari isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in fiecare tara din Uniunea Europeana. Echipajele sunt impartite strategic, astfel: daca dumneavoastra aveti nevoie de ajutorul nostru pe Autostrada Soarelui si ne apelati in program Non-Stop, in care solicitati serviciul de Tractari A2, echipa noastra va ajunge in cel mai scurt timp, pe perioada verii dublandu-ne numarul de autospeciale care deservesc aceasta zona.

Cati dintre noi stiam ca 95% din durata de viata a unei masini, aceasta sta parcata? Stationarea vehiculului pe o durata lunga de timp poate produce diverse defectiuni, iar neprezentarea acesteia la service pentru revizia anuala poate agrava starea tehnica. Sfatul nostru este sa pretuiti mai mult mijlocul de transport personal si sa aveti in vedere sfaturile pe care mecanicii vi le dau pentru a prelungi uzul acesteia. In cazul nefericit in care ati ramas cu masina pe un drum national, noi suntem partenerul dumneavoastra in situatiile critice si va oferim asistenta rutiera si diagnosticarea motorului. Tractarea masinii se va face la cererea clientului cu ajutorul autospecialei noastre care este verificata lunar pentru a ne asigura ca ne poate ajuta in situatii diverse, precum transportarea a mai multor autoturisme simultan, a pieselor voluminoase sau a utilajelor si vehiculelor cu gabarit depasit.

Experienta noastra isi spune cuvantul in momentul in care ne dorim sa ne dezvoltam compania pentru a ajuta cat mai multi soferi aflati in impas. De aceea am dezvoltat o parcare privata in care fiecare client isi poate stationa masina pe o perioada lunga de timp, in conditii sigure si optime. Personalul nostru de securitate, dar si camerele de supraveghere sunt amplasate strategic pentru a ne asigura ca fiecare masina este la loc sigur. Clientii care ne solicita tractarea auto sau pur si simplu doresc sa isi parcheze vehiculul la loc sigur sunt bine veniti aici, la familia RomTractari. Tarifele acestui serviciu sunt accesibile, iar masina poate fi stationata, dar si ridicata in program Non-Stop.

Asadar, RomTractari este cea mai in masura sa va ofere suport in momentele dificile. Echipajul este mereu pregatit sa intervina in sistem de urgenta si sa tracteze automobilul catre locatia dorita. Echipamentele de ultima generatie, dar si mecanicii nostri bine instruiti sunt atuurile noastre si ne laudam cu o arie mare de acoperire. Zilnic suntem chemati la diferite interventii rapide din intreaga tara, deoarece noi suntem pe deplin capabili sa rezolvam defectiuni si sa manevram in deplina siguranta masina personala. Va asteptam pe site-ul nostru cu mai multe detalii despre costurile percepute, care sunt personalizate in functie de tipul autoturismului, greutate si dimensiune, dar si despre serviciile pe care le realizam precum Tractari A2, Tractari Auto Bucuresti si Transportul International al Autovehiculelor.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: