Sorin Corpodean arbitreaza Dinamo-Steaua

Comisia Centrala de Arbitri a anuntat ca derby-ul Dinamo-Steaua, programat miercuri, ora 20,30, va fi condus la centru de Sorin Corpodean.

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin a declarat marti ca Marian Salomir este retinut de la delegari dupa prestatia de la jocul Steaua-Rapid 1-1, la capatul caruia a fost contestat de ambele echipe.

Cea mai violenta critica a venit din partea patronului de la Rapid, George Copos care a cerut demisia intregii Comisii de arbitri, printr-o scrisoare publica adresata presedintelui FRF Mircea Sandu.

“Nu ma intereseaza dorintele domnului Copos. Nu am venit aici pentru a demisiona”
Gheorghe Constantin, presedinte CCA

“A dat boala in toti presedintii de cluburi! Cind MM Stoica a anuntat ca Steaua cistiga 7 milioane de euro din simpla prezenta in Liga campionilor, au innebunit toti si vor sa nu piarda sansa “cascavalului”. De la anul o sa avem 5 echipe in cupele europene, a inceput batalia…”
Dumitru Dragomir, presedinte LPF

Joi dimineata, comisia de specialitate va analiza caseta partidei Steaua-Rapid si va stabili sanctiunea finala pentru Marian Salomir.

HotNews.ro, Sorin Niculescu, 19 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.