Miss Bikini e unguroaica

Unguroaica Anita Horvath este noua Miss Bikini World, desemnata joi seara, la finala concursului organizat la Taipei (Taiwan) de Organizatia internationala “Miss Tourism World”, un eveniment avand drept scop promovarea unor destinatii exotice.

Reprezentanta Ungariei, aleasa dintre cele 45 de participante, a fost incoronata Miss Bikini World 2006, in timp ce reprezentanta Romaniei, Ana Zupcec, s-a clasat doar intre primele 15.

Regina danseaza tango

Unguroaica Anita Horvath a fost apreciata datorita trupului atletic, “sculptat” prin exercitiile repetate la scoala de tango din Budapesta pe care o frecventeaza. Urmatoarele clasate au fost reprezentantele Spaniei si Venezuelei.

Concurenta din Filipine s-a clasat pe locul patru, iar pe cinci – Miss Taiwan. Romanca Ana Zupcec, de 20 de ani, din Baia Mare, s-a calificat in semifinala, intrand in top 15, ca de altfel si reprezentanta Republicii Moldova, Diana Soitu.

Romanca este studenta la Management in Cluj si practica inotul, adora dansul, muzica si limba engleza. Concursul la care a paticipat Ana a implicat si probe de prezentare a costumelor nationale, costume de baie, tinute de seara si proba de aptitudini, iar in acest din urma caz reprezentanta Romaniei a facut o demonstratie de inot.

In topurile frumusetii

Putem sa spunem ca ducem lipsa de multe, dar nu de participari la concursuri care incep cu “Miss”. Romania are deja o traditie in a trimite concurente la astfel de evenimente. Mihaela Tudor (fosta logodnica a lui Ianis Zicu) a fost deschizatoare de drumuri in 2002, cand a castigat titlul Miss Bikini World 2002 din Malta.

Cu exceptia anului 2004, Romania a avut cate o castigatoare la concursuri de acest fel. In 2003, sibianca Alina Ciorogariu a castigat titlul mondial Miss Tourism World, iar in 2005, Ecaterina Iancu a obtinut titlul Model of the Universe in Antalya (Turcia).

Tot in 2005, reprezentanta Romaniei la World Bikini Model International, Alina Gheorghe, a castigat marele premiu, surclasandu-le pe reprezentantele Africii de Sud si Suediei.

Concursul din Malta a fost organizat tot de o romanca, Roxana Rus, cunoscuta tot din paginile revistei “Playboy”. Alina Gheorghe este acum un cunoscut fotomodel si s-a mai remarcat prin aparitia in aceeasi revista pentru barbati, a castigat Divizia Sexy (organizata de “Gazeta Sporturilor”), reprezentand Poli Timisoara.

Evenimentul Zilei, Monica Cismaru, 23 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.