Pentru anul 2016 Electromagnetica nu distribuie dividende. Profitul net de 4,33 milioane lei ramane in companie

Electromagnetica va reține nu mai puțin de 4,06 milioane lei din rezultatul net de anul trecut ca surse proprii de finanțare pentru programele de investiții.

Electromagnetica București (ELMA) nu va distribui dividende în acest an, conform propunerii din de repartizare a profitului pe anul 2016 publicată ieri la finele sesiunii de tranzacționare.

Conform acesteia, din rezultatul net de 4,33 milioane lei, aproximativ 268.000 de lei vor merge către rezervele legale, în timp ce 4,06 milioane lei vor reprezenta surse proprii de finanțare, pentru programul de investiții pe anul 2017.

Compania a trecut pe profit anul trecut, după pierderea de 22,71 milioane lei din 2015. Prețul plătit pentru această ameliorare a rezultatului net a fost amputarea afacerilor din domeniul microhidrocentrale care aduceau pierderi pentru Electromagnetica business vândut de societate.

De asemenea, Ropharma Brașov (RPH) și Altur Slatina (ALT) nu au propuneri pentru dividende aferente exercițiului financiar din anul anterior.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: